Home / archiefcentraal / de tippe met nieuw beachveld is geopend

de tippe met nieuw beachveld is geopend

Zwembad De Tippe en het nieuwe beachveld zijn vanmiddag feestlijk geopend voor de abonnementhouders en de vrijwilligers. Jaques Seine: ‘‘Het weer werkte niet zo goed mee, maar verder was het een hartstikke mooie opening’’.

Wethouders Hiemstra opende eerst het zwembad, waarna er een synchroonzwem act was en daarna werd het beachveld geopend. Seine: ‘‘Voor de opening van het beachveld hadden we een mooie stunt bedacht met een drone, maar die kon helaas de lucht niet in vanwege de regen. Dat hebben we mooi opgelost door het veld af te sluiten met papier, waar de wethouder de bal doorheen kon trappen’’.

Ook werden de winnaars van de gratis abonnementen op het zwembad bekend gemaakt. Dit zijn de familie Platje en R. Harink. De gratis abonnementen zijn aangeboden door Sportbedrijf Raalte en stichting Vrienden van de Tippe

Met het nieuwe beachveld kun je bij De Tippe naast zwemmen ook andere activiteiten doen. Zo kun je er voetballen, handballen en volleyballen tijdens de openingstijden van het zwembad. Na sluitingstijd kunnen de sportverenigingen gebruik maken van het veld.

Seine: ‘‘Dit jaar hebben we voor het eerst vriendengroepen benaderd, waardoor we van dertig naar over de tweehonderd vrijwilligers zijn gegaan. Via deze weg wil ik de vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet, want het zwembad bouwt voor het grootste gedeelte op jullie!’’

Voor meer informatie kijk je op www.vriendenvandetippe.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.