de silveren swaen viert lustrum

Inmiddels bestaat het Middeleeuwse genootschap de Silveren Swaen, alweer 5 jaar, en dat willen ze niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. Op 9 mei as. vieren zij hun lustrum bij Zorgspectrum Het Zand, locatie Zandhove alwaar hun kampement opgeslagen wordt.

De Silveren Swaen bespeelt de periode aan het einde van de middeleeuwen. Dat kan men zien aan kledij en materiaal gebruik. De groep laat de bezoekers genieten van verschillende oude ambachten, zoals houtbewerking, vilten, muziek, kalligrafie, magie ed. Centraal in de groep staat altijd de grote luifel waar gekookt en gegeten wordt.

Nieuwsgierig naar de Silveren Swaen geworden? Kijk op onze website: staging2.Silverenswaen.nl en bezoek onze agenda. Daar kunt u zien waar we te zien zijn. Voor meer info kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.