Home / archiefcentraal / de silveren swaen viert lustrum

de silveren swaen viert lustrum

Inmiddels bestaat het Middeleeuwse genootschap de Silveren Swaen, alweer 5 jaar, en dat willen ze niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. Op 9 mei as. vieren zij hun lustrum bij Zorgspectrum Het Zand, locatie Zandhove alwaar hun kampement opgeslagen wordt.

De Silveren Swaen bespeelt de periode aan het einde van de middeleeuwen. Dat kan men zien aan kledij en materiaal gebruik. De groep laat de bezoekers genieten van verschillende oude ambachten, zoals houtbewerking, vilten, muziek, kalligrafie, magie ed. Centraal in de groep staat altijd de grote luifel waar gekookt en gegeten wordt.

Nieuwsgierig naar de Silveren Swaen geworden? Kijk op onze website: www.Silverenswaen.nl en bezoek onze agenda. Daar kunt u zien waar we te zien zijn. Voor meer info kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.