Home / archiefcentraal / de dag dat tommy 3 werd in capellenborg

de dag dat tommy 3 werd in capellenborg

‘De dag dat Tommy 3 werd’ is een familievoorstelling over een Joods jongetje die gevangen zit in een concentratiekamp. De voorstelling wordt op zaterdag 2 mei om 14.30 uur gespeeld in het Capellenborg Theater in Wijhe.

De vader van Tommy maakt tekeningen voor Tommy zijn derde verjaardag. Die tekeningen symboliseren de vrijheid. Kaarten kosten € 7,00 en kunnen besteld worden via www.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin, Langstraat 66 te Wijhe, Boek en Kantoor Korten, Geertsstraat 19-21 te Olst en Holstohus, VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5 te Olst.

Lees ook

Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.