Home / archiefcentraal / dadema zingt zuthems feestlied

dadema zingt zuthems feestlied

Burgemeester Dadema heeft het Zuthems feestlied meegezongen tijdens Koningsdag in Laag Zuthem. Dit jaar mocht Dadema nog van papier meezingen. De voorzitter van het Oranjecomité gaat er vanuit dat de burgemeester het lied volgend jaar zonder papier kan meezingen.

Tijdens Koningsdag waren er verschillende activiteiten in het dorp. Naast een markt waren er kinderspelen, een behendigheidsrit en natuurlijk stond er een feesttent. Daarnaast was er een badeendrace. De dag werd muzikaal afgesloten met een kinderdisco en een Oranjebal door DJ Lieverst Sound.

Op onze site een fotoreportage van Bart Borst.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.