Home / archiefcentraal / dadema bij atelierpresentatie broekland

dadema bij atelierpresentatie broekland

Burgemeester Martijn Dadema was aanwezig bij de atelierpresentatie van basisschool Gerardus Majella in Broekland. Leerlingen van groep 5 tot en met 8 hadden de nieuwe burgemeester van Raalte weergegeven op portrettekeningen, schilderijen. Maar zijn gezicht werd ook door snoep, macaroni en gipswerk nagemaakt. De presentatie was op vrijdag 24 april. Voor de komst van Dadema waren de leerlingen begonnen aan het Koningsontbijt. De onderbouw deed mee aan een spelletjescircuit terwijl de bovenbouw deelnam aan de city-run.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.