Home / archiefcentraal / cursus eerste hulp aan kinderen van 4kids

cursus eerste hulp aan kinderen van 4kids

4Kids geeft op 24 april een cursus ‘eerste hulp aan kinderen.’ De cursus is in het Dorpshuus in Heino en start om 09.00 uur. Deelnemers leren tijdens de training inzicht krijgen in mogelijke ongevallen, preventie en hoe men levensreddend kan handelen. Inschrijven kan via www.4kids.nl/cursusaanbod. Na de training ontvangen deelnemers een certificaat van het Rode Kruis. De kosten zijn 99 euro.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Home / archiefcentraal / cursus eerste hulp aan kinderen van 4kids

cursus eerste hulp aan kinderen van 4kids

4Kids geeft op 24 april een cursus ‘eerste hulp aan kinderen.’ De cursus is in het Dorpshuus in Heino en start om 09.00 uur. Deelnemers leren tijdens de training inzicht krijgen in mogelijke ongevallen, preventie en hoe men levensreddend kan handelen. Inschrijven kan via www.4kids.nl/cursusaanbod. Na de training ontvangen deelnemers een certificaat van het Rode Kruis. De kosten zijn 99 euro.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.