cult raalte in de race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Diny Heidenrijk nomineert in de categorie beeldende kunst en literatuur: Cult Raalte, een cultureel platform voor beeldende kunst in de huishoudschool.

Diny over haar keuze: het is een groep kunstenaars die zich inzet om beeldende kunst, poëzie, theater en muziek onder de aandacht te brengen op een inspirerende en verbindende manier. Cult creëerde afgelopen jaar een permanente expositie ruimte waarin ook anderen gelegenheid krijgen om hun werk uit verschillende disciplines te laten zien. Cult biedt een podium aan bijvoorbeeld een vertelkring, ontwikkelt culturele projecten en stimuleert anderen en met name de jeugd. Daarnaast biedt het platform workshops aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.