Home / archiefcentraal / cult raalte in de race voor cultuurprijs

cult raalte in de race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Diny Heidenrijk nomineert in de categorie beeldende kunst en literatuur: Cult Raalte, een cultureel platform voor beeldende kunst in de huishoudschool.

Diny over haar keuze: het is een groep kunstenaars die zich inzet om beeldende kunst, poëzie, theater en muziek onder de aandacht te brengen op een inspirerende en verbindende manier. Cult creëerde afgelopen jaar een permanente expositie ruimte waarin ook anderen gelegenheid krijgen om hun werk uit verschillende disciplines te laten zien. Cult biedt een podium aan bijvoorbeeld een vertelkring, ontwikkelt culturele projecten en stimuleert anderen en met name de jeugd. Daarnaast biedt het platform workshops aan.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.