compact ga eagles wil eruit klappen in de kuip

GA Eagles trapt zondagmiddag om 12.30 uur af in stadion de Kuip voor het treffen met Feyenoord. Het is één van de vier laatste kansen om direct lijfsbehoud te realiseren. “Maar we moeten reëel zijn en niet ontkennen dat de nacompetitie steeds dichterbij komt”, zegt hoofdtrainer Dennis Demmers.

In een goed gevulde Kuip zullen de supporters een compact spelend GA Eagles gaan zien. “We zullen proberen de ruimtes zo klein mogelijk te houden. Maar we willen niet zoals in Leeuwarden alleen maar verdedigen. We moeten er af en toe uitklappen om zelf ook gevaarlijk te worden” vertelt Demmers.

Demmers ontkent niet dat de nacompetitie al meespeelt in zijn beslissingen. “Met Alex Schalk gaat het de goede kant op. Hij heeft vrijdagmiddag een MRI-scan gemaakt. Alex heeft deze week intensieve trainingen afgewerkt die hij allemaal goed doorlopen heeft. Maar we nemen geen enkel risico. Als Schalk 80 procent fit is dan gaan we hem niet inzetten. We moeten niet ontkennen dat de nacompetitie steeds meer realiteit begint te worden”, legt Demmers eerlijk uit.

Jeffrey Rijsdijk heeft de afgelopen week een tegenslag moeten verwerken. “Het vocht uit zijn onderbeen is naar zijn enkel gegaan. We verwachten dat hij volgende week weer kan op trainen om vervolgens weer mee te trainen. Maar het duurt langer dan we in eerste instantie hadden verwacht”, aldus Demmers.

Feyenoord – Go Ahead Eagles staat zondag onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. Vorig seizoen werd het 5-0 voor Feyenoord. Het laatste punt, in stadion Feyenoord, haalde Go Ahead Eagles in het jaar dat de ploeg uiteindelijk degradeerde. Het werd toen 2-2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.