clubman vv lemelerveld gered na hartaanval

Jo Boerkamp (73), vrijwilliger van VV Lemelerveld, heeft zondagochtend een hartaanval gekregen op het sportpark. Voetballers en andere omstanders konden gelukkig tijdig ingrijpen, waardoor Boerkamp de hartaanval overleefde. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Dat meldt de vereniging op haar website.

De clubman stond langs het veld te kijken naar een wedstrijd toen hij onwel werd. Door gebruik te maken van de aanwezige AED konden de omstanders eerste hulp verlenen. Na aankomst van twee ziekenwagens en politie kon verdere hulp verleend worden en kon de vrijwilliger bij kennis worden overgebracht naar het ziekenhuis.

VV Lemelerveld is blij met alle hulp, die van alle kanten uit het dorp toesnelde. “Met elkaar gezorgd voor een goede afloop, dank daarvoor!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.