clienten genieten van truckrun

Cliënten van Zozijn, Parabool en schoolverlaters van de Zonnehof hebben genoten van de Truckrun op zaterdag 11 april.

Rond het middaguur stapten de eerste deelnemers in hun trucks om een rondrit te maken. De start was op het MBI terrein in Raalte. In totaal reden er 180 trucks. De rondrit ging gepaard met veel getoeter en enthousiaste publieke belangstelling langs de wegen en in de dorpen. In Broekland kregen de deelnemers een tasje met versnaperingen en een truckers tijdschrift. Met een broodje hamburger en een drankje en onder muzikale begeleiding van DJ Bas werd er nagepraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.