childrens choir uit oeganda op de linderte

Kidsgear Children’s uit Oeganda waren dinsdag 21 april op bezoek op basisschool de Linderte.

De Oegandese kinderen, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, zingen voor hun eigen toekomst en de toekomst van hun leeftijdsgenootjes thuis.Het kinderkoor is afkomstig van de Kidsgear Primary school in Bukomansimbi, een school die een thuis biedt aan wees- en kansarme kinderen in Oeganda.

De school werd in 2006 opgericht door de Nederlandse stichting UP4S. Met zang en dans hebben ze de kinderen, ouders en leerkrachten in workshops kennis laten maken met de cultuur van Oeganda.

Als afsluiting was er om 14.30 uur een spectaculair slotoptreden op ons schoolplein, waarbij kinderen en ouders allemaal uitgenodigd waren om te komen kijken en luisteren. Aansluitend heeft het koor een markt gehouden om Afrikaanse spulletjes te verkopen. De opbrengst hiervan is voor UP4S.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.