bv natuurlijk sfeervolle en natuurlijke kachel

‘‘Er zijn pelletkachels op de markt vanaf 6kW welke uitermate geschikt zijn voor de verwarming van een Nederlandse woning. Door te kiezen voor een kwalitatief goede pelletskachel geniet je niet alleen van een praktisch en efficiënt verwarmingssysteem, maar ook van een meubelstuk met een aantrekkelijk design. Naast dat ze mooi zijn, maken ze geen gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor je ook nog een steentje bijdraagt aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Houtpellets (houtbrokjes) zijn korrels van enkele centimeters lang die zijn samengeperst uit zaagsel. Ze worden gemaakt van resthout afkomstig uit de houtindustrie. Pelletskachels zijn te verkrijgen variërend van zes tot twaalf kW in verschillende modellen en afmetingen. Belangrijk aandachtspunt bij de aanschaf van een pelletskachel is de grootte van het te verwarmen oppervlak: hoe ziet de ruimte er uit waar de pelletkachel moet komen te staan?

De moderne pelletkachels zijn een origineel product met een hoog rendement van meer dan negentig procent, zijn veilig, betrouwbaar en makkelijk in gebruik middels een thermostaat- en klokregeling. En niet onbelangrijk, het design past in zowel een modern als klassiek interieur, omdat een kachel naast nuttig en noodzakelijk ook gewoon mooi moet zijn.’’

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met een palletkachel en de verschillende designs? Neem dan contact op met Estufa B.V. via 0570 521030 of info@estufa.nl. Heb je zelf een vraag aan een van de ondernemers van de BV Natuurlijk over andere punten in het bouwproces? Stuur je vraag dan naar info@bvnatuurlijk.nl en kijk ook eens op staging2.bvnatuurlijk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.