buurtbus heino ruim 800 euro rijker

De Buurtbus in Heino is 821,79 euro rijker. De vereniging heeft gisterenavond namelijk een cheque met dit bedrag in ontvangst mogen nemen tijdens de finaleavond van Hart voor Salland.

Namens de vereniging Buurtbus Heino waren de bestuursleden Dick Stegeman en Berend Dijkslag aanwezig in de Deventer Schouwburg, waar de avond werd gehouden. Het bleek dat zo’n tweehonderd Heinoërs, passagiers en anderen die de buurtbus een warm hart toedragen op de vereniging hadden gestemd.

Het leverde een totaalbedrag op van 821,79 euro op. “Aangezien er telkens nieuwe chauffeurs op onze Buurtbus komen rijden, lijkt het kledingfonds een mooie bestemming voor het geld”, aldus de vereniging. “Wij bedanken alle stemmers die ons goed ter wille zijn, maar vooral ook de Rabobank voor hun hart voor Buurtbus Heino.”

De complete verdeling van de bedragen vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.