burgemeester dadema stuurt koeien weiland in

Burgemeester Martijn Dadema stuurt 300 koeien het weiland in tijdens de open boerderijdag op 19 april. Dat doet hij bij de familie Bruggeman in Mariënheem. Tijdens de Open boerderijdag zijn deelnemende boerderijen tussen 10.00 en 16.00 uur te bezoeken.

Naast dansende koeien, die dit jaar voor het eerst de wei weer ingaan, zullen een melkgeitenbedrijf en pluimveebedrijf hun staldeuren voor je openen. Ook is het mogelijk om trekkers en andere landbouwmachines te bekijken. De bedrijven die meedoen zijn Biologische melkgeitenhouderij Gerard en Ans Reimert, het Pluimveebedrijf Huisman, Loonbedrijf van der Vegt en Melkveebedrijf Bruggeman. Alle bedrijven zijn gevestigd in Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.