broekland verliest thuiswedstrijd

Broekland heeft vanmiddag de wedstrijd tegen FC RDC verloren. De ploeg van Peter Vogel was met 2-5 te sterk.

FC RDC staat momenteel tweede in 4H. De Witkampers kroonde zich dit weekeinde tot kampioen in de Vierde Klasse maar FC RDC zal haar wedstrijden nog steeds willen winnen. De ploeg van Peter Vogel zal SV Haarle onder zich willen houden en het ‘zilver’ aan het einde van het seizoen willen pakken. De concurrent uit Haarle speelde dit weekeinde gelijk, dus bedraagt de voorsprong nu vijf punten.

Broekland heeft zich veilig gespeeld en zal ook volgend jaar in 4H voetballen. De middenmotor staat samen met SV Dalfsen op de 9e plek met negen punten voorsprong op de Koninklijke UD.

Volgende week gaat FC RDC op bezoek bij IJsselstreek, de hekkensluiter in 4H. Die ploeg verloor zondagmiddag met 10-1 van Dalfsen. Voor Broekland staat de lastige uitwedstrijd tegen Holten op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.