broekland speelt doelpuntloos gelijk

In een duel dat voor Broekland nergens meer om ging voor heeft de ploeg van trainer Arnoud Rouwenhorst doelpuntloos gelijk gespeeld. Zwolle, dat nog strijd voor de promotiewedstrijden, had meer belang bij de punten, maar was niet in staat een ‘driepunter’ te behalen. Dat kwam omdat Broekland geen cadeautjes weggeeft. “Hoewel het nergens meer om gaat voor ons, willen we het maximale behalen”, aldus oefenmeester Rouwenhorst.

“Erg spannend voor je verslag is het niet dit keer”, is Rouwenhorst eerlijk wanneer hij na de wedstrijd om zijn mening wordt gevraagd. De trainer is zich er van bewust dat Broekland nergens meer om speelde, maar geeft toch aan dat zijn ploeg wel had willen winnen. “We spelen nergens meer om, maar kunnen nog wel een plekje stijgen op de ranglijst. Dat willen we nog graag behalen.”

Juist omdat Broekland voor aanvang van dit seizoen het eindigen in het linkerrijtje als doelstelling had, wil de ploeg nog punten pakken. “We staan nu bovenaan het rechterrijtje, met twee punten achterstand op Diepenveen. In de resterende duels zijn we afhankelijk van hun, omdat we niet meer tegen ze spelen. Maar we moeten zelf gewoon zien dat we de punten niet laten liggen.”

Zwolle is door het gesprokkelde punt een plek gestegen. Omdat nummer drie Haarle verloor van RDC, staat Zwolle nu op de derde plek. De ploeg zal zich gaan richten op promotiewedstrijden. Broekland zal ook volgend jaar actief zijn in de vierde klasse. Dat zal overigens zonder trainer Rouwenhorst zijn. Al sinds november is bekend dat hij vertrekt na afloop van dit seizoen. Daarom zou het voor de trainer extra mooi zijn wanneer Broekland de doelstelling behaalt, al zegt hij zelf dat zijn vertrek daar los van staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.