broekland beleeft off day tegen holten

Broekland verloor dit weekend met 6-2 bij Holten. Het was de tweede nederlaag op rij voor de ploeg van

Arnoud Rouwenhorst.

Broekland is klaar in 4H. De ploeg staat keurig in de middenmoot en een periodetitel is niet meer haalbaar. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie staat de ploeg niks anders te wachten dan het uitspelen van de competitie. Rouwenhorst: ”Misschien dat wij hierdoor net 2 á 3 procent minder scherp waren en hier maakte Holten dankbaar gebruik van. Voor hen staat er nog een periodetitel op het spel”

”Wij kwamen op 0-1, maar Holten kwam snel terug en daarna volgden twee schitterende doelpunten van Holten. Holten was vanmiddag erg bewegelijk en effectief” verklaarde Rouwenhorst. Donderdag staat een inhaalduel tegen het lagergeplaatste Ulu Spor op het programma. Drie dagen later wacht alweer de volgende opponent voor Rouwenhorst. ”Wij willen nog in het linkerrijtje komen, maar met een gat van zes punten en nog drie wedstrijden wordt dat moeilijk. Dan moeten wij winnen en Diepenveen punten laten liggen”, aldus Rouwenhorst over de laatste wedstrijden.

Zondag komt sv Zwolle op bezoek in Broekland. De laatste twee wedstrijden die dan nog volgen zijn Haarle thuis om daarna af te sluiten bij hekkensluiter IJsselstreek.

Holten neemt het zondag al op tegen IJsselstreek. Bij winst zetten zij een goede stap naar de derde periodetitel.

Stand 4H:

1: Witkampers 23- 60

2: FC RDC 23-49

3: Haarle 23-44

4: SV Zwolle 23-44

5: Holten 23-43

6: ABS 23-36

7: Diepenveen 23-36

8: Broekland 22-30

9: Dalfsen 23-30

10: Koninklijke UD 23-25

11: De Gazelle 23-19

12: OVC’21 23-17

13: Ulu Spor 22-15

14: IJsselstreek 23-10

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.