bokkers sluit orangepop af

Bökkers is de slotact van Orangepop in Nieuw Heeten. Op Koningsdag wordt er op het grote podium in het hart van Nieuw-Heeten om 15.00 uur door de 100% Powerband, die ondanks haar afkomst, nog nooit op Orangepop speelde.

Daarna zullen de talenten van The New River Coalfield hun kunnen laten horen. De band, die ook deelneemt aan de Wraak van Salland, zou nog wel eens voor een verrassing kunnen zorgen.

Tussendoor zal het programma aan elkaar gedraaid worden door DJ Bart, de huis-dj van de Eisbar in het Oostenrijkse Kirchberg. Afsluiter, wat betreft de bands, is Bökkers. De diehards kunnen nog nafeesten als DJ Roy Moonen zich nog van zijn beste kant laat zien.

Ook dit jaar is de entree gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.