boer zoekt de beste ploeger

Wie kan het beste een rechte voor trekken? Als je je zelf die vraag stelt, sta je in een weiland bij ploegkampioenschappen. Aan de Wechelerweg in Diepenveenm werden die zaterdag gehouden. Overijsselse Ploegkampioenschappen zelfs.

Er deden vijftien ploegers mee voor de wedstrijden met de 2-schaars en 3-schaar wentelploegen. Ga er aar aan staan. Deelname was er uit Diepenveen en Wesepe. Er waren zelfs boeren uit Twente bij. De wedstrijden gelden dan ook als voorronde voor de Nationale Ploegkamipoenschappen in Veendam.

Harry Vos nam een kijkje en kwam met bijgaande foto’s terug.

Uitslagen hebben we nog niet. Wie het weet, kan die er onder zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.