bibliotheek op school geopend op kwintijn

‘De Bibliotheek op School’ in Raalte is 10 april geopend door kinderen, ouders, leerkrachten van Brede School Kwintijn en personeel van de Biblitoheek Raalte.

Alle kinderen van Brede School Kwintijn hebben een pasje van de bibliotheek gekregen om boeken op school of in de plaatselijke bibliotheek te kunnen lenen. Brede School Raalte vindt taalontwikkeling en leesplezier belangrijk en is daarom erg blij met de intensieve samenwerking met de Bibliotheek.

Tijdens de opening hebben Julia (groep 8) en Thije (groep 7) het lint doorgeknipt en daarmee ‘de Bibliotheek op School’ officieel geopend. Marieke Bruins van de Bibliotheek Raalte vertelde over de achtergronden van de Bibliotheek op School en oudere kinderen gaven een demonstratie ‘theater lezen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.