belangrijke overwinning voor heeten

SV Heeten heeft in de strijd tegen nacompetitie een belangrijke thuisoverwinning geboekt. De ploeg van Marco Onderberg won van concurrent Markelo met 2-1. Achtervolgers Albatross en Activia blijven echter vlak achter de club uit Heeten.

Maandagmiddag opende Chiel van Dartel tien minuten na rust de score. Markelo kwam een kwartier later terug in de wedstrijd met de aansluitingstreffer. SV Heeten was de betere en zou zich te kort doen met een gelijk spel. Vijf minuten voor het einde kreeg SV Heeten waar het recht op had, de volle buit bestaande uit drie punten.

Volgende week gaat Heeten op bezoek bij SV Heerde, een goede stabiele middenmotor in 3B. Markelo gaat op bezoek bij concurrent Activia.

Stand onderin 3B:

10. SV Heeten – 24

11. Activa – 24

12. Albatross – 24

13. Markelo – 13

14. Sallandia – 6

De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie, 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.