balletje breed in sporthal luttenberg

Binnenkort kun je in sporthal De Achterberg in Luttenberg genieten van een balletje breed, de counter en een hattrick. Jazeker, dat zijn snacks die de familie Genee op de kaart zet onder het motto ‘vullen of voeden’.

Inwoners van Luttenberg zijn helemaal in de ban van sporten. Sportdorp Luttenberg hebben ze het genoemd, onder die vlag wordt het en na het andere sportieve evenement georganiseerd. “Sporten is gezond”, zegt Herman Holtmaat namens de sporthal. We zetten in op meer bewegen en sporten, gezonder leven, dus ook gezonde voeding.”

Om mee te doen moet je je aanmelden bij ‘vullen of voeden’. De Luttenbergse sporthal deed dat. En Wilfred Genee (ja, die van VI TV) schreef hoogstpersoonlijk terug dat de club van harte welkom is. Holtmaat: “We zijn zelfs de eerste sporthal in Nederland die mee doet!”

Een balletje breed is een gehaktbal van 100% rundvlees en het wordt gegrilld opgediend. De counter is een Thaise kippensoep. En de Hattrick is een groene smoothie. Dat is wel wat anders van een frikadel majo met een glas cola: het verschil tussen voeden en vullen.

Holtmaat: “Alle producten kunnen gemakkelijk in onze eigen kantinekeuken bereid worden.”

Genee maakt iedere maandag en vrijdag ongegeneerd reclame voor deze gezonde zaak, daarin in stevig ondersteund door Johan Derksen, die ook wel iets ziet in de gezonde etensstijl. Wellicht komen ze samen naar Luttenberg om daar een paar pakken balletjes breed te brengen. Wellicht wordt de Luttenbergse kantinedienst uitgenodigd een keer naar een VI TV-uitzending te komen. Afgelopen vrijdag werd Luttenberg in elk geval al vast aangehaald door Genee. Of Derksen wist waar dat lag. “In Twente? In elk geval in Overijssel.” Zat ie er niet ver naast. Dus dat moet met een bezoekje aan De Achterberg wel goed komen.

Welke Sallandse sportclub volgt deze door Luttenberg ingeslagen weg?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.