badeendjes sponsoren wilfred en harriete knigge

De badeendenrace tijdens Koningsdag in Laag Zuthem heeft 800 euro opgeleverd voor Wilfred en harriette Knigge. Zij bereiden zich voor op uitzending door MAF.

MAF is een non-profit vliegtuigmaatschappij op christelijke basis. Met meer dan 130 vliegtuigen, in de 30 armste landen vliegt MAF, onder het motto ‘Flying for Life.’ MAF maakt het met vliegtuigen mogelijk om mensen in geïsoleerde gebieden te bereiken voor hulp.

“Wij zijn in december 2013 door MAF geselecteerd om als piloot voor MAF te vliegen. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Van jongs af aan heb ik de verhalen gehoord van mijn vader en grootouders. Ze vertelden over het werk van MAF en wat het werk betekent voor de lokale bevolking, de hulpverlening en het evangelisatiewerk. Dat is nog steeds mijn belangrijkste motivatie”, vertelt Wilfred Knigge.

Deelnemers aan de badeendenrace kochten een genummerd badeendje voor 5 euro. Edwin Kloosterman uit Laag Zuthem bleek de eigenaar van de winnende badeend. “Heel veel mensen doen graag mee. Ze sponsoren een goed doel en maken ook nog kans om iets te winnen. Echt iets voor de Laag-Zuthemers.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.