anouk slotact op mainstage dauwpop

De upcoming dj Pyrodox heeft de eer om het festival te openen in de Dance Kuil. Op de andere podia openen Sue The Night, King Khan & The Shrines, Karel J. Schepers en Back To The 90s. Karel J. Schepers is afgelopen weekend uitgeroepen tot de winnaar van de Rabo Music Rally. Anouk zal Jupiler Mainstage afsluiten. Dead Moon (met hun enige show in Europa), Magnus, FeestDJRuud en De Rooie Neger sluiten de overige podia af.

Nieuw in de line-up zijn dus The Cannonball Johnsons en Bunch On A Breakout. The Cannonball Johnsons en Bunch On A Breakout zullen in de Delta gaan optreden. Beide bands ademen het leven in het zuiden van de USA en passen daardoor perfect in de Delta. De festivalpoorten openen 14 mei om 12.00 uur. Dauwpop Campsite (camping) is om 10.00 uur geopend.

De timetable is hier te downloaden. De voorverkoop voor Dauwpop is reeds begonnen via staging2.dauwpop.nl en de lokale voorverkoopadressen. Tickets kosten 47,50 euro (excl. servicekosten) per stuk. Een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost 12,50 euro (excl. servicekosten). Overnachten op Dauwpop Campsite is ook weer mogelijk, een campingticket kost 15 euro (excl. servicekosten).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.