ambulancebroeder onwel achter stuur

De chauffeur van een ambulance is afgelopen weekend onwel geworden achter het stuur van het ziekenvoertuig. Dat gebeurde op de Nieuwe Deventerweg bij Raalte. De in het voertuig aanwezige verpleegkundige had nog net op tijd de ambulance zonder brokken tot stilstand kunnen brengen bij een bushalte.

De verpleegkundige had haar collega de nodige eerste verzorging gegeven in afwachting van een tweede ambulance. Deze was snel ter plaatse en vertrok met de onwel geworden chauffeur richting ziekenhuis.

Een politieman heeft de ziekenauto vervolgens naar de ambulancepost in Raalte-Noord gebracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.