abn amro raalte dicht geldautomaat blijft

De bank sluit het filiaal aan de Domineeskamp vanwege een sterk afgenomen bezoek van klanten. “Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het voor hen dichtstbijzijnde kantoor. Zij hebben een uitnodiging gekregen voor een ontvangst op het nieuwe kantoor waarbij een workshop internet en mobiel bankieren wordt aangeboden,” laat de bank in een persbericht weten.

Banken zien de laatste jaren het aantal bezoeken van klanten aan bankkantoren sterk teruglopen. Op dit moment regelt het merendeel van de klanten de dagelijkse bankzaken onderweg of thuis. Ongeveer de helft van de klanten komt niet meer op een kantoor en de andere helft komt nog maar eens in de 2 jaar op een kantoor.

Overigens heeft een oudere inwoner van Raalte ons laten weten dat hij zijn beklag heeft gedaan bij de bank. “Het gaat mij met name erom dat de ouderen weer de dupe worden. Mensen die geen computer hebben of niet kunnen internetten zoals vele ouderen worden het slachtoffer. Voor hulp kunnen ze bellen tegen betaling, dat doen ouderen niet zo snel,” schrijft hij. “Als mensen geen auto hebben of niet meer mogen rijden, moeten zij dan met het openbaar vervoer naar één van uw kantoren reizen? Dit kan toch niet!”

Hij wil dat ABN Amro een contactpunt in Raalte behoudt. “Waar blijft uw maatschappelijke verantwoordelijkheid! Open een servicepunt in Raalte waar men terecht kan, bijvoorbeeld een of twee dagdelen in ons Kulturhus. “

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.