aanpak adelaarshorst wacht op nacompetitie

Go Ahead Eagles kan pas na de laatste wedstrijd in de nacompetitie beginnen met de verbouw van stadion De Adelaarshorst. De verwachting is dat het bouwbedrijf op 1 juni van start kan. 14 augustus moeten de nieuwe tribunes klaar zijn.

Wanneer Go Ahead Eagles de finale van de play-offs voor promotie en degradatie behaald, betekent dit dat er op 31 mei nog een wedstrijd gespeeld wordt. Dit heeft als gevolg dat de verbouw nog iets langer moet wachten dan gehoopt. Het plan was namelijk om na de laatste competitiewedstrijd al te beginnen.

Overigens is er nog een hele kleine kans dat GA Eagles niet in de nacompetitie belandt, maar dan zal de ploeg de laatste twee duels moeten winnen en zullen NAC en Excelsior beide wedstrijden moeten verliezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.