Home / archiefcentraal / aanpak adelaarshorst wacht op nacompetitie

aanpak adelaarshorst wacht op nacompetitie

Go Ahead Eagles kan pas na de laatste wedstrijd in de nacompetitie beginnen met de verbouw van stadion De Adelaarshorst. De verwachting is dat het bouwbedrijf op 1 juni van start kan. 14 augustus moeten de nieuwe tribunes klaar zijn.

Wanneer Go Ahead Eagles de finale van de play-offs voor promotie en degradatie behaald, betekent dit dat er op 31 mei nog een wedstrijd gespeeld wordt. Dit heeft als gevolg dat de verbouw nog iets langer moet wachten dan gehoopt. Het plan was namelijk om na de laatste competitiewedstrijd al te beginnen.

Overigens is er nog een hele kleine kans dat GA Eagles niet in de nacompetitie belandt, maar dan zal de ploeg de laatste twee duels moeten winnen en zullen NAC en Excelsior beide wedstrijden moeten verliezen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.