Home / archiefcentraal / 8e editie klink nijland ijssel trophy in wijhe

8e editie klink nijland ijssel trophy in wijhe

Tijdens de 8e editie van de IJssel Trophy, het internationale voetbaltoernooi in Wijhe, komen er 40 voetbalteams uit Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Nederland strijden om de IJssel Trophy. Het toernooi is in het hemelvaartweekend, op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei.

Het toernooi is voor B en C junioren en voor D en E pupillen. De teams verblijven tijdens het toernooi op Summercamp Heino. Als je een kijkje komt nemen dan zie je in ieder geval Sporting Club Mechelen, SFS Nord en SC Obersprockhövel voetballen.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.