zeventig bezoekers concert hereen salland

Het was buiten heerlijk zonnig en binnen in de goed gevulde zaal was de stemming ook aangenaam zonnig; bijna 70 mensen genoten van het optreden., in het Annahuis, door het koor; “de Heeren van Salland”

en “Vertelkring Sprekend Raalte”.

Liederen als “Bridge over troubled water”, “the lion sleeps tonight” en “hello, goodbye” combineerden fantastisch bij een verhaal over een bruggenbouwer, een Afrikaans verhaal over een aap en een tijger en een vertelling over een vrouw die zichzelf (letterlijk) tegenkomt.

Het samenspel van de meerstemmige muziek en de verhalen werd erg gewaardeerd. De speciaal bij de verhalen geschreven arrangementen kwamen goed uit de verf. Kortom; een geslaagde performance.

De samenwerking tussen het koor en de vertelkring werd vergeleken met een eerste date, die zo prettig verlopen is dat er vast meerdere afspraakjes zullen volgen. Te oordelen naar de lovende woorden ziet het publiek al uit naar een vervolg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.