wr is pas tevreden als u dat ook bent

Sinds april 2014 kent de schoonmaakbranche een nieuw bedrijf: WR schoonmaak specialisten. Maar ook al is het een nieuw bedrijf, de medewerkers zijn wel doorgewinterde specialisten. Zo bestaat de directie uit Erik Woerts, al een kwart eeuw ondernemer in de schoonmaakbranche, en Freddie Ruiterkamp met ruim 10 jaar ervaring in deze sector. De beide heren kennen elkaar van DJM bedrijfsdiensten waar Ruiterkamp werkte als manager Specialistische Reiniging en Woerts was voor DJM de vaste onderaannemer voor met name de glasbewassing. Door deze verschillende specialismen vullen Erik en Freddie elkaar prima aan.

“Eind 2013 ontstond het plan om wat samen te gaan doen en vijf maanden later was de samenwerking al een feit. Als naam hebben we de eerste letter van onze achternaam gebruikt en op 1 april 2014 is WR schoonmaak specialisten gestart. We konden het personeel, middelen, materialen en het wagenpark overnemen van de afdeling specialistische reiniging van DJM. Bovendien zijn we door deze overname een mooi samenwerkingsverband aangegaan met DJM, waarbij wij o.a. al het periodiek onderhoud en de specialistische reiniging voor DJM uitvoeren”, aldus Freddie Ruiterkamp.

Vanaf de start weten de klanten WR schoonmaak specialisten goed te vinden. Erik Woerts: “Onze orderportefeuille is prima gevuld met een zeer gevarieerde klantenkring, zoals scholen, zorgcentra, winkels, sportverenigingen, woningcorporaties en het midden- en kleinbedrijf. Ook onze dienstverlening is zeer uitgebreid, van gevelreiniging, glasbewassing, dakgootreiniging en zonnepaneelreiniging, tot ontruimingen, opleveringsschoonmaak, vloeronderhoud, schoorsteenvegen en ongediertebestrijding. Door de aanhoudende drukte hebben wij nu zelfs twee vaste onderaannemers ingeschakeld. Samen doen we er alles aan om onze klanten op een correcte en veilige manier tevreden te stellen”.

Het team van WR schoonmaak specialisten bestaat momenteel uit 20 gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Nogmaals Freddie Ruiterkamp: “We bieden al onze medewerkers een kans om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Verder werken we met een machinepark, middelen en materialen van uitmuntende kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld, als een van de weinige schoonmaakbedrijven in de omgeving, een eigen hoogwerker die tot een hoogte van 22 meter kan. Ook beschikken we over een zeer professionele hogedrukunit met kokendheet water, waarvan de druk geregeld kan worden tot een maximum van 350 bar. Uiteraard is ons personeel hier specifiek voor opgeleid”.

Erik Woerts vult aan: “Wij onderscheiden ons in de branche doordat we heel adequaat en flexibel kunnen handelen. Bij een calamiteit of een spoedopdracht staan we binnen no time bij de opdrachtgever op de stoep. Bovendien houden we van een glasheldere aanpak. Bij elk project werken we volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij wij de kwaliteit en continuïteit waarborgen”.

Ervaar ook de flexibele, vakkundige en veilige werkwijze van WR schoonmaak specialisten en neem contact op met Erik Woerts of Freddie Ruiterkamp van:

WR schoonmaak specialisten

Hamburgweg 1

7418 ES Deventer

T: 0570 – 59 34 11

E: info@wr-schoonmaak.nl

I: staging2.wr-schoonmaak.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.