workshop creatief en modeshow lanco mode

Op dinsdag 17 maart is er voor cliënten, buurtbewoners en andere belangstellenden tussen 14.00 – 16.00 uur weer een workshop ‘Creatief’. Met dit keer het maken van een Paasarrangement met zelfgemaakte kip van gaas, textiel en plaksel. Leuk als decoratie in huis, tuin of op het terras, ook na de paasdagen. Deze workshop wordt gegeven door Anita Grevers, zij heeft veel ervaring in het geven van creatieve cursussen. Op dinsdagmorgen 24 maart staat de Modeshow van Lanco Mode weer gepland, tussen 10.00 – 12.00 uur presenteert Lanco Mode de nieuwe voorjaarscollectie van 2015 met merken als Setter, Germaine en Lebek. Na de show kunnen belangstellenden de collectie dames –en herenmode rustig bekijken en deze eventueel kopen.

Aanmelden voor de workshops kan tot en met 14 maart 2015 bij de gastvrouwen in het Wijksteunpunt, telefoon 0529-439120. Naast deelnemen aan diverse welzijnsactiviteiten zijn belangstellenden uit de woonwijken de Dante en de Laarakkers van harte welkom in het Wijksteunpunt voor een kopje koffie, een lunch of een warme maaltijd.

Vragen over de data, prijzen en wensen op het gebied van activiteiten gaan via Grea van de Beld: g.beld@sxb.nl of 0529-439133.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.