winnaars kruiwagenactie groenrijk bekend

De heer en mevrouw Van Baal uit Heino en de heer en mevrouw Kloosterman uit Raalte zijn de gelukkige winnaars geworden van een kruiwagen vol producten van GroenRijk Raalte. Beide echtparen wisten tijdens de Kruiwagendagen het juiste gewicht van de kruiwagen inclusief inhoud te raden.

Tijdens de Kruiwagendagen, van 11 t/m 17 maart, konden de klanten van GroenRijk Raalte het gewicht van de van de actiekruiwagen in de vestiging raden. Door het juiste gewicht, namelijk 55 kilo, te raden hebben wonnen de Heinoërs en Raaltenaren de kruiwagen inclusief inhoud.

Door Willemien van GroenRijk Raalte kregen de gelukkige winnaars de inhoud van de actiekruiwagen overhandigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.