wesepe wint doelpuntrijke wedstrijd

In de Vijfde Klasse H ging Wesepe vanmiddag op bezoek bij Wilp. In een bijzonder doelpuntrijke wedstrijd trok de ploeg van Dave Kok uiteindelijk aan het langste eind: 3-4.

Na 25 minuten spelen kwamen de bezoekers nog op een achterstand, maar twee minuten later was het Koen Boerkamp die de bezoekers ook op het scorebord schoot. Vijf minuten later was het Robin Kemper die de 1-2 scoorde namens Wesepe. “Wij dachten al met een voorsprong de rust in te gaan, maar toen gaf de scheidsrechter Wilp nog een srafschop in de 45e minuut”, vertelt Wesepe-trainer Dave Kok. “In mijn ogen was het een onterechte strafschop en met een 2-2 stand ga je toch met een wat minder gevoel de rust in dan wanneer je 1-2 voor staat.”

Volgens Kok was zijn ploeg in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en met rust had het dan eigenlijk ook al 1-3 of 1-4 moeten staan. “We hadden echt een aantal honderd procent kansen om de score verder uit te breiden, maar dit lieten we na. Toen kende de scheidsrechter de strafschop toe en dan krijg je ineens toch weer een hele andere wedstrijd.”

In de 64e minuut kwam Wesepe wederom op voorsprong door een doelpunt van Stefan Jansen. Kok: “Vanaf dat moment ging Wilp vol op de aanval spelen om toch nog een resultaat te halen. De laatste tien minuten was het dan ook behoorlijk billenknijpen voor ons, maar gelukkig hebben we het gered.” In de blessuretijd tekende Koen Boerkamp voor de 2-4, waarna de overwinning binnen was voor de bezoekers. Wilp scoorde daarna nog wel de 3-4, maar deze goal viel te laat om nog wat te halen. Het voetbal in de tweede helft was van beide kanten minder en dat kwam met name door de invloed van het weer op het veld, want dat werd alleen maar slechter en slechter.

Dankzij de overwinning op Wilp staat Wesepe nu op een negende plek in 5H. Degradatie is niet mogelijk voor de ploeg van Kok, maar dankzij de 3-4 overwinning wordt het gat met de onderste ploegen weer wat groter. Op Tweede Paasdag gaat Wesepe op bezoek bij nummer laatst Epse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.