wesepe kansloos tegen davo

Wesepe heeft zondagmiddag met 0-4 verloren van DAVO. Op Sportpark De Muggert beleefde de ploeg van trainer Dave Kok een kansloze middag. Zeven wedstrijden voor het einde hebben de roodgelen niets meer om voor te spelen.

Amper zes minuten stonden er op de klok of de eerste treffer was al een feit. Niek Lieftink zette zijn ploeg op voorsprong. Daarna liet de volgende treffer lang op zich wachten, tot onvrede van DAVO-trainer Jan Ligtenberg: “Na de 0-1 hebben we niet snel genoeg doorgedrukt.” Vlak voor rust kon de oefenmeester de 0-2 noteren. Uit een vrije trap tekende Lieftink voor zijn tweede treffer van de middag.

“In de tweede helft kon ik een paar belangrijke spelers rust geven en jeugdspelers de kans geven”, vertelt Ligtenberg. Een van die jeugdspelers was de pas 16-jarige Spent Viligi. De B-junior maakte zijn debuut in het eerste elftal van DAVO en was vlak voor tijd verantwoordelijk voor de 0-4. Eerder al had Akila Waragoda het derde doelpunt van de wedstrijd gemaakt.

Voor Wesepe valt er dit seizoen weinig eer te behalen in de Vijfde klasse H. De ploeg staat negende en doet niet meer mee in de strijd om promotie of een periodetitel. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wilp op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.