vrijwilligers zonnebloem in zonnetje gezet

Drie vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Liederholthuis zijn in het zonnetje gezet en ontvingen een bloemetje.

Riet Logtenberg-Roeters is sinds 1993 vrijwilliger en werd twee jaar later bestuurslid. Ze is ook vele jaren vice-voorzitter geweest. Daarnaast organiseerde ze de rondgang tijdens het Daggie Old Heino, de winkel-wandelochtend en Zon in de schoorsteen.

Wim Strijdveen is zes jaar penningmeester geweest. Hij heeft na twee termijnen als centenbaas besloten te stoppen met deze functie.

Lida van Ittersum heeft na 18 jaar afscheid genomen van de Zonnebloem. Zij was betrokken bij activiteiten tijdens de Nationale Ziekendag. Daarnaast deed ze veel bezoekwerk en was de coördinator achter het duofiets project. Zij kreeg naast de bloemen de zilveren speld met oorkonde uitgereikt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.