vrachtwagen kantelt op spanjaardsdijk

Op de Spanjaardsdijk in Heeten is maandagmorgen een vrachtwagen op zijn kant in de sloot beland. De bestuurder van het voertuig moest uitwijken voor een tegenligger, kwam daarbij met de wielen in de berm en schoof vervolgens de naastgelegen sloot in.

De bestuurder van de vrachtwagen probeerde zijn combinatie nog de weg op te sturen, maar dat was tevergeefs. Een passant heeft zich direct na het ongeluk ontfermd over de inzittenden van de vrachtwagen. De twee mannen gaven echter direct na het ongeluk een duimpje omhoog. Geen letsel dus.

Vermoedelijk gleed de combinatie in de sloot, omdat de berm erg glad en zacht was door de hoeveelheid neerslag van afgelopen weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.