voorjaarsmode op de catwalk in raalte

In het centrum van Raalte werden zaterdag de nieuwste trends op modegebied getoond aan het winkelpubliek. In drie shows liepen jong en oud over de catwalk.

Hoewel de weersomstandigheden tijdens de voorbereidingen minder goed waren, droegen enkele modellen tijdens de show toch een zonnebril. Het zonnetje kwam er namelijk even lekker doorheen. Toch was het niet voor iedereen een aangenaam temperatuurtje. Zo was het in bikini namelijk nog best frisjes.

Er waren niet alleen veel modellen op de catwalk, ook over de belangstelling viel niet te klagen. De gezellige sfeer en leuke muziek lieten veel mensen even stilstaan bij het lange podium om de nieuwe, frisse trends van dichtbij te bewonderen.

In de pauze werden nog twee flitsmetamorfoses verzorgd. Hierbij kreeg iemand een volledig nieuwe look in korte tijd. Deze werden verzorgd door Ami Kappers, Stadsdrogist Raalte, Mooi Mode Raalte en Zzapp Mode en werd gesponsord door 1 & al Reclame.

Raalte Mode Promotie, de organisator van de dag, kon terugkijken op een geslaagde modedag. Voor wat betreft de winkeliers uit Raalte: Op naar volgende weekend, want dan is er weer gezelligheid tijdens de koopzondag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.