Home / archiefcentraal / volop klussen in lierderholthuis tijdens nldoet

volop klussen in lierderholthuis tijdens nldoet

Ook in Lierderholthuis waren zaterdag vele mensen besmet met het NLdoet-virus. Rondhom het dorpshuis, de tennisbaan, de opslag van Muziekvereniging Salland, de Jeugdsoos, het schoolplein én de paardensportvereniging gingen de handen gewillig uit de mouwen.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.