uitvoering kunst na arbeid in lemele

Kunst Na Arbeid (KNA) uit Lemele heeft vrijdag 13 maart haar jaarlijkse uitvoering gegeven. De belangstelling was zoals elk jaar weer goed. Het concert werd geopend door voorzitter Hanneke Scholten waarna zij iedereen van harte welkom hete. Hierna gaf ze het woord aan Jenneke van Doesburg die als ladyspeaker elk nummer op haar geheel eigenwijze aan het publiek introduceerde.

De fanfare onder leiding van Gert Wagenaar beet vervolgens het spits af met het nummer Hallelujah dat ondersteund werd door de zangeressen Charlotte Kleinlugtenbeld en Mieke Bruins. Hierna werd de ronde door Nederland ingezet met bekende nummers van Nick&Simon, Ilse de Lange maar ook klassiekers als het Dorp van Wim Sonneveld werden uitgevoerd.

Gerard Grondman is gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Gerard is jaren lang onderdeel geweest van het bestuur van KNA ,Gerard bedankt.

Na de pauze ging de drumband onder leiding van Martin van de Veen verder. Door de drumband werd er een gevarieerde show gepresenteerd met bekende nummers van Coldplay en het Safri duo. Deze nummers werden muzikaal ondersteund door Axel Zwinselman en Bert Luiken, waarbij Charlotte Kleinlugtenbeld het nummer “Played a Live” van Coldplay vocaal begeleide. Ook de drumband zette de ronde door Nederland voort door de plaatsen Almekerke en Den Haag aan te doen.

Het programma werd vervolgens voortgezet door de fanfare met enkele swingende nummers. Het concert werd afgesloten met de gezamenlijke mars “Abschied Der Slawin”. KNA kan terugkijken op een geslaagd concert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.