tussenstand olst wijhe bijna 30 gestemd

In de gemeente Olst-Wijhe heeft inmiddels 27% van de inwoners een stem uitgebracht voor de Provinciale Statenverkiezingen. Een procent minder koos een favoriet voor het waterschap Groot Salland of Vallei en Veluwe. Dat blijkt uit een tussenstand van de stembureaus om 16.00 uur.

Kiezers kunnen vandaag in veertien locaties in de gemeente Olst-Wijhe terecht om te stemmen. Om 16.00 uur bleken 3.715 inwoners (van de in totaal 13.890 opgeroepen stemmers) hun stem te hebben uitgebracht in de gemeente. Op dit zelfde tijdstip waren dit bij de Waterschapsverkiezingen 3.613 inwoners van de in totaal 14.063 opgeroepen stemmers.

In de bijlage vind je de opkomstpercentages per stembureau in Olst-Wijhe. Kijk op staging2.olst-wijhe.nl/verkiezingen voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.