Home / archiefcentraal / turuc wil na dit seizoen vertrekken

turuc wil na dit seizoen vertrekken

Of Go Ahead Eagles komend jaar Eredivisie speelt of niet, de kans dat het Deniz Türüc dan nog in de gelederen heeft lijkt klein. De middenvelder denkt dat het na dit seizoen tijd is om afscheid te nemen van de club in Deventer.

De 22-jarige Türüc heeft nog een contract voor een jaar, maar lijkt niet van plan deze uit te dienen. “Eerst wil ik er alles aan doen Go Ahead in de Eredivisie te houden, maar daarna is het, denk ik, tijd om afscheid te nemen”, zegt Türüç tegen Voetbal International. “Dat denkt de club ook. Logisch: als de club nog iets aan me wil verdienen, dan is dit het moment om te gaan. Ik ben ambitieus en toe aan een volgende uitdaging.”

Een stap hogerop binnen Nederland ziet de speler nog het meest zitten. Maar wanneer een topclub uit bijvoorbeeld Turkije zich meldt, kan hij die naar eigen zeggen ook moeilijk weigeren.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.