total security advice volleybaltoernooi

Het was zaterdagavond 14 maart weer gezellig druk in sporthal De Citadel in Dedemsvaart. Om 18.45 uur startte daar voor de 20e keer het Total Security Advice Volleybaltoernooi. Twaalf recreatieteams en acht gevorderde teams streden in twee poules om de eer. Alles bij elkaar waren daardoor zo’n kleine 200 sporters actief. En de publieke aandacht op de tribune mocht er ook zeker zijn.

Het Total Security Advice Volleybaltoernooi trok dus ook dit jaar weer veel aandacht. Veel oude bekenden gaven acte de présence, niet alleen voor de sportieve strijd, maar ook voor de gezelligheid tussen de wedstrijden door.

Het door Total Security Advice uit Dedemsvaart gesponsorde volleybalteam verzorgt de organisatie en die liep zoals altijd op rolletjes. Bert Schipper, de sponsor van het team, was daarom ook zeer tevreden over deze avond. “Ik vind het geweldig om te zien hoeveel mensen dit toernooi op de been brengt. Het is altijd gezellig en er valt geen onvertogen woord”, zegt Bert daarover. “Ik sponsor dit volleybalteam nu voor het vierde jaar en het is mooi dat we de traditie van dit jaarlijkse toernooi – nu dus voor de 20e keer – in ere kunnen houden. De organisatie ervan is ieder jaar best wel een klus, maar we hebben er plezier in en we doen zo ook iets moois voor Dedemsvaart en omgeving”.

Aan het eind van de avond werden de finales gespeeld. Die leverden een spannende strijd op. In de recreatiepoule ging Bierkwartier met de eerste prijs naar huis. De teams Underdogs en Balkbrug op z’n Best eindigden op de tweede respectievelijk derde plaats. De kampioensbeker in de gevorderdenpoule ging dit jaar naar Bouwbedrijf Houtman. De teams Total Security Advice 2 en De Zeven Linden moesten genoegen nemen met een iets kleinere prijs en werden tweede en derde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.