total safety center combi webshop en winkel

Sinds november 2014 is aan de Hanzeweg 45A Total Safety Center gevestigd. Een bedrijf gespecialiseerd in een totaalaanbod van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Eigenaar Eric Grolleman koos bewust voor de locatie aan de hoofdader van Deventer en plukt daar nu de vruchten van. “Ik ben een jaar of acht geleden begonnen, heel traditioneel, vanuit huis. Na een tijdje kon ik het me veroorloven naar een locatie aan de Staverenstraat te verhuizen en sinds november zit ik dus op deze mooie plek”, vertelt de aimabele ondernemer.

De Deventernaar werkte voordat hij de stap naar een eigen onderneming waagde voor een firma in otoplastieken, oordoppen die bescherming bieden tegen hard omgevingsgeluid. Maar Grolleman wilde graag op eigen benen staan. “Daar had ik vier jaar voor gestudeerd en in 2007 zijn we begonnen. Eerst dus vanuit huis en later op locatie met een eigen winkel. En nu hier aan de Hanzeweg, een prachtplek waar we dagelijks geopend zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.” Grote voordelen zijn de zichtbaarheid, de grotere showroom en een betere service. Met de verhuizing liet Total Safety Center een speciale verhuiskrant bezorgen aan 2200 bedrijven in de regio.

Zichtbaar zijn

“Dat is een goede zet geweest, hebben we veel reacties op gehad. Het is sowieso goed zichtbaar te zijn. Daarom zijn we ook lid van netwerk-verengingen en ik heb bijvoorbeeld ook een bord bij Go Ahead Eagles hangen”, legt Eric uit. Die zichtbaarheid uit zich in een brede klantenkring. “Dat zijn uiteenlopende bedrijven uit de bouwinstallatietechniek, de foodsector tot aan bijvoorbeeld zwembad-personeel. En niet alleen klanten uit Deventer, maar ook de regio.”

Webshop

Regionaal timmert hij vooral aan de weg dankzij een overname in Zevenaar twee jaar eerder en de vernieuwde webshop. “Die webshop is echt een verlengstuk van je showroom en je klantenkring wordt veel groter.” Maar Eric benadrukt dat de combinatie van een fysieke showroom en een webshop de ideale is. “Het gaat vaak om kleding, en dan geldt ‘meten is weten’. Dus is het beter zelf hier langs te komen om te passen in de winkel. Die doorloop en persoonlijk contact is ook heel leuk, vind ik. Dat en een goede service en flexibiliteit vind ik heel belangrijk.”

Totaalpakket

Er is dus internet, maar er is ook een grote groep die ontzorgd wil worden. Daarom de naam Total Safety Center. “Het is meer dan alleen kleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, we bieden ook BHV en EHBO en VCA aan. Daarnaast verkopen we verbanden, brandblussing en de controles daarop bied ik ook aan.”

Maatschappelijk betrokken

Tijdens het interview loopt het lekker door in de winkel met klanten die kleding komen passen en vriendelijk worden geholpen door Eric. Tekenend is het aanbod dat Eric doet aan de Voedselbankvrijwilliger die een pakketje komt ophalen. “Als jullie nog eens materialen of bepaalde kledingstukken nodig hebben, dan hoor ik het graag, kun je zo van me krijgen”, geeft Eric aan. Het zegt alles over de ondernemer Eric Grolleman, gedreven, gespecialiseerd en betrokken.

Total Safety Center

Hanzeweg 45A, Deventer.

T: 0570 – 514 118

E: info@totalsafetycenter.nl

I: staging2.totalsafetycenter.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.