tent omgewaaid sallandshoeve gewoon open

De Sallandshoeve is omgetoverd van restaurant naar Partijboerderij. Op zondag van 14.00 tot 17.00 uur opent Sallandshoeve de deuren voor publiek. Iedereen kan die dag gratis kennis maken met de nieuwe activiteiten van de partyboerderij. Ondanks het feit dat zondagmorgen een partytent werd omgeblazen door de wind, gaat de open dag gewoon door.

Het is bij de partyboerderij mogelijk om 50 activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan bubbelvoetballen en sumoworstelen. “Met de Partyboerderij verleggen we het accent van een restaurant naar een locatie waar leuke, sportieve activiteiten worden georganiseerd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een grote glimlach op het gezicht heeft en met een tevreden gevoel naar huis gaat,’’ vertelt Maarten Teun Nijmeijer.

Yoeri Maas vult aan, “We verzorgen een complete belevenis voor onze bezoekers. Als je een vrijgezellendag of bedrijfsuitje wilt organiseren maar je weet nog niet hoe je de dag precies wilt invullen dan denken we graag mee.’’

Je kunt bij de partyboerderij ook terecht voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. “We zorgen voor een onvergetelijk feest, afgestemd op persoonlijke wensen. Dat kan een uitbundig feest zijn maar ook een intiem samenzijn bij de open haard,’’ vertelt Nijmeijer.

De nieuwe website, staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl zal in maart gepresenteerd worden. De informatie over alle activiteiten is daarop te vinden. De activiteiten kunnen ook op locatie geboekt worden. De partyboerderij kan ook sportieve activiteiten voor jong en oud organiseren. Dat kunnen complete middag of avondprogramma’s zijn. Een hele dag is ook mogelijk.

Partyboerderij Sallandshoeve is gevestigd aan de Holterweg 85a in Nieuw-Heeten en is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur. In het weekend is de partyboerderij al vanaf 12.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@restaurantsallandshoeve.nl of bellen naar 0572-321630.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.