t denk gelag in trefkoele

Men is vaak druk met sociale media, de tv of internet en komt eigenlijk niet toe aan een gesprek met diepgang. Daarom hebben wij samen deze avond ’t Denk-Gelag in het Pluscafé van de Trefkoele+ georganiseerd.”

Deze avond is iedereen die wil kennismaken met de denkbeelden van een ander van harte welkom. In kleine groepjes vormt zich vanzelf een gesprek over bijvoorbeeld een actueel onderwerp. Het kan ook zijn dat mensen met een vraag zitten en een mening van anderen willen. Of dat ze ergens mee zitten, wat ze graag onder de aandacht willen brengen. Het onderwerp mag overal over gaan of het nu sport, zorg of werk gaat, als het maar een open en eerlijke dialoog wordt met meer diepgang dan de sociale media van nu. De mensen kunnen komen en gaan wanneer ze zelf willen.

Samen met plaatsgenoten Frans van Cuijk, van Van Cuijk Letselschade aan de Kampmansweg en Frans Lenferink van Wijnadvies en Wijnproeverijen wordt deze avond voorbereid. De drankjes zijn voor eigen rekening. Het Pluscafé verzorgt wat hapjes tijdens de avond. Voor een goed gesprek: kom vrijdagavond 20 maart vanaf 20.30 uur naar ’t Denk-Gelag in het Pluscafé van de Trefkoele+ in Dalfsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tdevriesdrent@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.