stout zet de bloemetjes buiten

Stout zet vele verschillende bloemetjes buiten komend voorjaar. Denk aan het betaalbare Only en Sons waarbij frisse zomerkleuren en ‘all-over’ prints rijkelijk naar voren komen. Ook de bloemenprints met een washed out effect zijn talloos verkrijgbaar.

Van het merk Jack en Jones is er een ruime keuze aan shorts zowel denim als coloured. De shirts zijn dit keer wat langer voor de heren, dat heeft met de sportinvloeden te maken. De vele bloemenprints kunnen niet ontbreken. In de nieuwe jeanswand valt het op dat ook de jeans voor heren steeds strakker worden aan de onderkant( tapered) en ook nog steeds veel destroy effecten en wassingen.

Vila is er speciaal voor de dames. Met fijne vormen en dunne bandjes ontstaat er een echte romantische Ibiza-look. In de tops en shorts zit een franje kant. Terwijl de licht zoete pastelkleuren en het natuurlijk wit de kleding helemaal afmaken. In de Only shop zien we veel sport invloeden terug. Ook hier zien we veel van de Ibiza invloeden terug.

Kortom je kunt weer genoeg inspiratie op bij STOUT! jeans aan de Herenstraat 20 in Raalte.

Meer foto's