spullen en spelers gezocht voor wijhe92

Een werkgroep van Wijhe’92 is bezig om activiteiten te organiseren om op zaterdag 19 september 100 jaar voetbal in Wijhe te vieren. De club zoekt historische beelden, oud-selectiespelers die mee willen doen aan een reüniewedstrijd en oude materialen.

Als jij in het bezit bent van historische beelden en je wilt die beschikbaar stellen dan kan je je melden bij Marina Menger via mengermha@hotmail.com of Edwin Wienbelt via ejwienbelt@lijbrandt.nl.

Voor de reüniewedstrijd tussen oud IJsselboys en oud Wijhe worden spelers gezocht die graag mee willen doen. Als je in de jaren zeventig of beginjaren tachtig in de selectie van IJsselboys of Wijhe hebt gespeeld dan kun je je aanmelden bij Gerard Schuiling via g.schuiling@hetnet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.