sponsorauto voor thomashuis olst

Het Thomashuis in Olst heeft vrijdag 20 maart de sponsorauto gepresenteerd. De auto zal gebruikt gaan worden om genoeg plek te creëren bij een uitje. Daarnaast zal de auto gebruikt worden voor dagbestedingsproject Worksjop.

De sponsoren die deze auto mogelijk gemaakt hebben zijn, Harleman Schildersbedrijf, Gooiker boomkwekerij & Tuincentrum, Truck Coating Salland, Vosmeijer Tentenverhuur, Autobedrijf Timmer, Sight Landscaping Diepenveen, Visser Woninginrichting Wijhe, OAF Verffabriek, Fixet, VWB Olst-Wesepe, Henk Nijkamp Autoschade.

Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.