speel lach fladder en bewonder

Na een succesvolle start in het najaar van 2014 zijn er ook in 2015 Kids Speel Middagen in het Drostenkamp gepland. Op woensdag 1 april, 13 mei, 3 juni, 2 september en 7 oktober staat de Spelenkar van Landstede KindActief van 14-16 uur met spelmateriaal in het Drostenkamp.

Rondom de brug kunnen alle kinderen uit Raalte heerlijk buiten spelen met geleend spelmateriaal uit de Spelenkar. Ze kunnen zich laten schminken voor 50 cent of lekker de Kidsbeweegroute lopen. De Kidsbeweegroute is een route voor en door kinderen van iets langer dan 1 km met een klimboom, 2 evenwichtstoestellen en leuke beweegopdrachten. De route is nog leuker met een dobbelsteen. Er is geen catering in het Drostenkamp park, wel zijn er genoeg mooie plekjes om te picknicken.

De Kids Speel Middagen zijn een initiatief van Landstede KindActief en Magda Mali die samen met een kidsdelegatie de Kidsbeweegroute heeft gerealiseerd. De samenwerking komt voort uit de Raalte Gezond Verkiezing 2013 en is een goed voorbeeld van hoe scholen en burgerinitiatieven elkaar mooi kunnen versterken en ondersteunen. Op deze manier kunnen ouders/grootouders heerlijk genieten in het park samen met hun spelende (klein)kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.