Home / archiefcentraal / soli deo gloria start met kinderkoor solikids

soli deo gloria start met kinderkoor solikids

Ben jij gek op zingen? Wil je wel eens op een podium in de spotlights staan? En ben je 6 jaar of ouder? Geef je dan snel op voor ons kinderkoor SoliKids!

Op zaterdagavond 30 mei organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) Ommen de Ommer Music Happening. Dit wordt een groots en spetterend evenement waar verschillende artiesten en muzikanten aan meewerken. Musicalster Roy van Iersel (bekend van Tarzan) doet mee deze avond. Maar ook een echte DJ! Samen met verschillende muzikanten gaat dit een geweldige avond worden. We zijn alleen nog op zoek naar jou voor ons koor!

Dus, hou jij van zingen? Wil jij meedoen aan deze avond? Meld je dan voor 30 maart aan voor ons kinderkoor, via e-mail naar kinderkoor@sdgommen.nl. Je hoeft geen ervaring te hebben, als je maar plezier hebt in het zingen! Bij opgave graag je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer vermelden. Aan het meedoen met het kinderkoor zijn geen kosten verbonden.

We starten in april met oefenen. De lessen zijn op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur in het nieuwe gebouw van SDG aan de Korenmolen 20 (tegenover Octo4Kids). De eerste les is op woensdag 15 april. Hopelijk tot dan!

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.